Услуги за Установени Компании

Финансов Стратег за Вашия Бизнес

Управленска Отчетност

Фирмите, които планират добре, работят по-добре. Ползите от качествени управленски отчети са много и широкообхватни. Ето и услугите, които предлагаме в тази област:

  • Отчети за Приходи и Разходи на клиент/ продукт/ канал на продажба;

  • Бюджет и анализ на отклоненията;

  • Анализ на рентабилността;

  • Цялостен управленски отчет и презентация за ръководството.

Добре структурираните и изготвени отчети бързо разкриват ефективността (или липсата на такава) на всеки аспект на бизнеса и ви позволяват информирано да се справяте с проблемите и да се възползвате от възможностите за развитие.

Стратегически Финанси

SIXFIGURE е бизнес партньор, който осигурява подкрепа за оперативните бизнес решения, но ние се стремим да бъдем много повече от това.  Ако си задавате въпросите описани по-долу, сме на линия да ви помогнем:

  • Колко струва моят бизнес?

  • Кой би имал интерес да придобие или инвестира в моя бизнес?

  • Какво трябва да направя, за да подготвя компанията си за подробен дю дилиджънс? 

  • Какъв е процеса по продажба на дружество и/ или дялова инвестиция?

  • Каква ще бъде възвръщаемостта ми, ако инвестирам в този проект?

Ние идентифицираме възможности, преглеждаме и валидираме инвестиционни намерения и консултираме клиентите си по стратегически проекти.

15

Години Опит

€80 M

Договорено Финансиране

95%

Успех на Проектите

Клиентите Споделят

Като разработчик на софтуер, ние нямаме необходимите знания и умения за финансово планиране, но създаването на финансов модел на Проекта беше едно от основните изисквания на инвеститорите за да ни финансират. Росица ни помогна да анализираме всяка стъпка от първоначалната инвестиция през пазара, приходи и разходи. Тя разказа нашата Идея в числа и ги превърна в разумни прогнози за инвеститорите. Високо оценяваме нейната професионална помощ при подготвяне на презентациите, начините и етикета на финансиране и цялостния поглед на процеса.
Величко Сърев, Proexes
Процесът е много добре структуриран от самото начало. Оценявам стегнатите разговори, професионализма и бързите срокове. Финансовият модел лесно може да бъде актуализиран при нужда и дава представа за голямата картина и целите, към които да се стремим. На мен ми помогна да реша как да разпределя ресурсите си и да стартирам подготвено.
Работата с Роси ми помогна да видя цялата картина на моето начинание. Въпросите и темите, които обсъждахме освен финансови, бяха преди всичко стратегически и ми помогнаха да структурирам услугите си още на етап планиране.
Радосвета Калчева, Make Your Event
Роси напълно оправдава мисията на SIXFIGURE, финансов стратег до малки и средни компании.  Аз работих с нея за финансово планиране и скалиране на моя бизнес и съм впечатлена от професионализма и компетентността й!
Като клиент и като специалист по продуктивност, мога да кажа, че процеса е изключително ефективен и добре структуриран. Получих яснота как да ценообразувам услугите си, как да преговарям и бързо да оферирам нови услуги, без да намалявам печалбата си.
Силвина Фурнаджиева, Суперпродуктивност

Клиенти и Партньори

Свържи се с Нас!

Отговаряме до 48 часа и винаги даваме стойност.