Росица Чопева е човекът, който стои зад SIXFIGURE. Тази услуга е естественото продължение на цялото и професионално пътуване и най-чаканото начинание, ето няколко факта за нашия основател:
  • 15 години облича идеите в числа, валидира и развива инвестиционни проекти
  • 10 години опит като консултант Сливания и Придобивания, като само за последните 5 години има две сделки с инвестиционни фондове, продажба на компания и трансгранично придобиване
  • Експертиза по специализирано финансиране придобита в Най-голямата банка в България, където е номинирана за „Сделка на Годината“
  • Инвестиционен мениджър на Най-големия хранителен холдинг в България в продължение на 5 години
  • Договорила финансиране за над 80 милиона евро преговаряйки с банки, мезанин и инвестиционни фондове
  • Бакалавърска степен по Международни Финанси от Университета в Портсмут, Великобритания
  • Пълноправен член на ACCA – най-разпознаваемата абревиатура във финансовия свят, гарантираща високи познания, финансови умения, етичност и морал
15

Години Опит

€80 M

Договорено Финансиране

85%

Успех на Проектите

Като разработчик на софтуер, ние нямаме необходимите знания и умения за финансово планиране, но създаването на финансов модел на Проекта беше едно от основните изисквания на инвеститорите за да ни финансират. Росица ни помогна да анализираме всяка стъпка от първоначалната инвестиция през пазара, приходи и разходи. Тя разказа нашата Идея в числа и ги превърна в разумни прогнози за инвеститорите. Високо оценяваме нейната професионална помощ при подготвяне на презентациите, начините и етикета на финансиране и цялостния поглед на процеса.
Величко Сърев, Proexes
Процесът е много добре структуриран от самото начало. Оценявам стегнатите разговори, професионализма и бързите срокове. Финансовият модел лесно може да бъде актуализиран при нужда и дава представа за голямата картина и целите, към които да се стремим. На мен ми помогна да реша как да разпределя ресурсите си и да стартирам подготвено.
Работата с Роси ми помогна да видя цялата картина на моето начинание. Въпросите и темите, които обсъждахме освен финансови, бяха преди всичко стратегически и ми помогнаха да структурирам услугите си още на етап планиране.
Радосвета Калчева, Make Your Event
Роси напълно оправдава мисията на SIXFIGURE, финансов стратег до малки и средни компании.  Аз работих с нея за финансово планиране и скалиране на моя бизнес и съм впечатлена от професионализма и компетентността й!
Като клиент и като специалист по продуктивност, мога да кажа, че процеса е изключително ефективен и добре структуриран. Получих яснота как да ценообразувам услугите си, как да преговарям и бързо да оферирам нови услуги, без да намалявам печалбата си.
Силвина Фурнаджиева, Суперпродуктивност

Клиенти и Партньори

Свържи се с Нас!

Отговаряме до 48 часа и винаги даваме стойност.